Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών: 0086-13868535185

Όλες οι κατηγορίες

Νέα & Εκδηλώσεις

Αρχική σελίδα>Νέα & Εκδηλώσεις

Τσάντες Rpet Non woven &Polyester

Χρόνος: 2022-05-30 Προβολές: 80

7

RPET Stands for Recycled Polyethylene terephthalate, or Recycled PET 

PET is a strong, Durable and Recyclable material that is used for soda bottles, water bottles and food jars, While Rpet can be made into such products as blanket, car parts, bags, shoes and more. 

Το Rpet παράγεται με τη συλλογή, τη διαλογή και την ανακύκλωση του PET, και στη συνέχεια τον καθαρισμό του υλικού σε νιφάδες που μπορούν να μετατραπούν σε νέα προϊόντα. Η χρήση του RPET ως εναλλακτική λύση στο PVC είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός στην πορεία προς ένα πιο πράσινο, ασφαλέστερο και καθαρότερο μέλλον. 


NEW WORLD BAGS 

Η νέα γενιά στις τσάντες αγορών σούπερ μάρκετ. 

Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε την τελευταία μας συνεργασία με το σούπερ μάρκετ New World, με τέσσερα από τα σχέδιά μας. Κάθε σακούλα είναι κατασκευασμένη από ύφασμα RPET, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, χρησιμοποιώντας πλαστικά απόβλητα για να δημιουργήσει κάτι όμορφο. Υπάρχουν 4 πλαστικά μπουκάλια σε κάθε σακούλα. Χρήσιμο και επαναχρησιμοποιήσιμο! 

Ήταν τόσο υπέροχο να συμμετάσχω σε αυτό το έργο, δημιουργώντας οικολογικές επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες για τα σούπερ μάρκετ του Νέου Κόσμου. Είναι οι καλύτερες τσάντες - πλένονται, στεγνώνουν γρήγορα, ελαφριές στη μεταφορά και εξαιρετικά ευρύχωρες. Ευχαριστώ πολύ τη Magenta που το έκανε να συμβεί! 

8

Επικοινωνήστε μαζί μας: [προστασία μέσω email] 

Whatsapp/Wechat:0086-13868535185 

www.tryingmepack.com

Καυτές κατηγορίες